Tanfolyamok

Az oldalon az alábbi tanfolyamokat (kurzusokat) találod:

Generációk a hálón

Befektetésekről érthetően című kurzus az alapvető pénzügyi döntések meghozatalában segíthet bennünket. Fontos megismerni a különböző megtakarítási formákat, az ezekből származó előnyöket és kockázatokat, így felelős pénzügyi döntéseket hozhatunk.

Generációk a hálón elnevezésű online kurzus segít megérteni a generációs különbségeket, valamint az egyes korosztályok egyedi viszonyát a világhálóval. Az internet biztonságos használata minden nemzedék számára lényeges.

Nemzedékek közötti generációs konfliktusok című tananyag részletesen bemutatja az egyes generációk tulajdonságait, és kitér a generációk közötti súrlódásokra, konfliktusokra is. A generációs konfliktusok családi, iskolai, munkahelyi dimenziókban egyaránt megjelennek, amelyek felismerése és kezelése kiemelten fontos.

Helytörténet című kurzus rövid, de alapos áttekintést ad Nagydobsza történetéről, így megismerhetjük a település gazdag múltját, és azt, hogy a nagy történelmi események milyen hatással voltak a község életére slovenska-lekaren.com/.

Belépés után itt tudod követni, hogy melyik kurzusban, anyagban melyik részt olvastad már és melyik van még hátra.

A tanfolyam előrehaladásának megtekintéséhez be kell jelentkezned.